Programma Retreats

 

Anna de Reus, gecertificeerd Retreat coach

Tijd voor jezelf

Ik help jou met een persoonlijke aanpak

Behoefte aan tijd voor jezelf? Nieuwe inspiratie nodig? Retreats helpen je er weer bovenop!

Regelmatig verzorg ik als retreatcoach dagen en weekenden die in het teken staan van van een bepaald thema. Vaste ingrediënten zijn: Zingeving en ontspanning in al haar facetten. 

Wat krijg je bij een retreat?

Zingeving

In deze hectische wereld waarin je bijna geen tijd hebt om eens bij jezelf stil te staan, komt vroeg of laat toch de vraag naar boven ‘Wat is de zin in mijn leven’ en ‘waar word ik nou blij van’?
De focus in mijn retreats ligt op alles wat te maken heeft met de Zin in jouw leven. Waar word jij blij van? Wat zou je nog willen leren of jezelf in willen verdiepen? De retreats zijn persoonlijk en gericht op jou, jouw unieke zelf!

Ontspanning

De combinatie van ZIN en Zen – ontspanning – dragen er toe bij dat je de tijd kunt nemen om nadenken, op die manier kom je dichter bij je kern, je unieke zelf. Naast de inspirerende workshop sessie(s) is er ook tijd voor ontspanning in de vorm van (mindfull) wandelingen en meditaties. De middagen en avonden zijn vrij in te vullen. Tijd om dat boek te lezen, de omgeving te verkennen, vul maar in.

Voor wie is een retreat bestemd

Voor iedereen die ontspanning wil combineren met het opdoen van nieuwe inspiratie en inzichten. Een retreat is dan een prachtig instrument om weer helder in het leven te staan. Het doel is om te investeren in jezelf en in je eigen welzijn.

Wat is een retreat?

Retreat betekent letterlijk je ‘even terugtrekken’. Een retreat is een kans om een stapje terug te doen uit je dagelijks leven. Even stil staan bij jezelf en weer ontspannen terug te keren met nieuwe energie.

Is er een vast programma?

Bij retreats werk ik met een vast programma rondom een bepaald thema gevuld met persoonlijke sessies, inspirerende workshops en dagelijkse ontspanning als mindfull wandelen, kleur – en theemeditaties. De middagen en avonden zijn vrij in te vullen, afhankelijk van de locatie kan het zijn dat je heerlijk gaat genieten van de wellness mogelijkheden in het hotel, de omgeving gaat verkennen, de stad in gaat om te shoppen, vul maar in.

Voor wie?
  • Voor iedereen die even een pas op de plaats wil maken.
  • Voor iedereen die de Zin in het leven wil herontdekken.
  • Voor iedereen die rust in zichzelf wil vinden en vasthouden.
  • Voor iedereen die nieuwe inspiratie zoekt in combinatie met ontspanning.
  • Voor iedereen die zich ontspannen en energiek wil voelen
  • Voor iedereen die persoonlijk wil groeien, weer de leading lady wil zijn over haar leven.
  • Voor iedereen die ontspanning wil combineren met het opdoen van nieuwe inspiratie en inzichten.

Mijn aanpak

Een 1 of meerdaagse retreat staat voor tijd voor jezelf. Ik geef aandacht aan jou, zorg dat je een heerlijke tijd hebt waarin ZIN en ZEN hand in hand gaan. Gewoon even op de pauzeknop drukken om te genieten, even weg van de dagelijkse drukte in je leven. Tijd om de Zin in je leven te herontdekken, opnieuw de verbinding te leggen met jezelf en met anderen uit liefde.

Retreatprogramma

Retreatsessie

Een retreatsessie, speciaal gericht op jou en jouw unieke zelf. Je ontdekt waar je blij en rustig van wordt. Retreats zijn heel persoonlijk. De prijs is afhankelijk van het aanbod en de locatie. Klik op “meer informatie” voor een volledig overzicht van retreats.

Meer informatie

Retreat betekent letterlijk je ‘even terugtrekken’. Een retreat is een kans om een stapje terug te doen uit je dagelijks leven. Even stil staan bij jezelf en weer ontspannen terug te keren met nieuwe energie. Bij retreats werk ik met een vast programma rondom een bepaald thema gevuld met persoonlijke sessies, inspirerende workshops en dagelijkse ontspanning als mindfull wandelen, kleur – en theemeditaties. De middagen en avonden zijn vrij in te vullen, afhankelijk van de locatie kan het zijn dat je heerlijk gaat genieten van de wellness mogelijkheden in het hotel, de omgeving gaat verkennen, de stad in gaat om te shoppen, vul maar in.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe retreats? klik dan op de button en voer je gegevens in. Je ontvangt dan een uitnodiging zodra er weer een nieuwe retreat gepland staat.

 

Houd mij op de hoogte van nieuwe retreats