Coachingprogramma

 

Anna de Reus, gecertificeerd Life coach

Life coaching is voor iedereen, ook voor jou!

Ik help je met een persoonlijke aanpak

1 dag coaching helpt jou je leven te veranderen

Je wilt inzicht in waar je staat, je wilt je verhaal kwijt, je wilt vooruit, een stip op de horizon? Weten wie je bent en wie nog meer? Hoe je in balans kunt blijven? Waar je krachten liggen? Hoe te dealen met de dingen die spelen in je leven? Moeten versus willen, even de focus op jezelf? Dat kan!

Wat krijg je bij 1 op 1 dagcoaching?

Coachingsdag

Een volledig verzorgde coachingsdag van 6 uur inclusief koffie/ thee en lunch op
een mooie locatie (eventueel bij jou in de buurt)

Inzicht en bewustwording

Ik help je in eenvoudige en inspirerende stappen te bepalen wat je écht wilt en waar je naartoe wilt,

(Mindfull) Oefeningen

Met mindfulness help ik je zonder (voor)oordeel in het hier-en-nu te staan. Mindfulness helpt je verder!

Frisse lucht

De buitenlucht geeft nieuwe energie en inspiratie. Door samen naar buiten te gaan krijg je letterlijk een fris hoofd.

2x een e-coachingsmoment

Achteraf krijg je twee e-coachingsmomenten. De 1e is vanaf 6 weken na de coachingsdag.

Jouw persoonlijke coachingsvraag

Ter voorbereiding op de coachsessies vraag ik je om een digitale vragenlijst (uiteraard vertrouwelijk) in te vullen. Hiermee breng je je persoonlijke coachingsvraag in kaart, wat een heel waardevol document is bij ons 1e gesprek.

Hoe weet ik welke coachingsvorm ik moet kiezen?

Ik geef je advies over de coachingsvorm nadat je coachvraag helder in kaart gebracht is.

Kan ik afspreken in mijn eigen vertrouwde omgeving?

Bij 2.5 uurs en dagcoaching kies ik een leuke locatie bij jou in de buurt. Bij Life coaching op maat kun je de keus maken voor een locatie bij jou in de buurt of ik kom bij jou thuis. Het belangrijkste is om een locatie te kiezen waar jij je prettig bij voelt.

Hoe is de nazorg geregeld?

Na één of meerdere coachingssessies neem ik na 2 weken contact met je op voor een evaluatiemoment. Nazorg is geregeld door 1 of 2 E-coachingsmomenten. Kort & Krachtig ‘hoe gaat het met jou, wat gaat goed, wat heeft eventueel extra aandacht nodig?’ Je ontvangt daarbij de nodige tips & trucs. Het 1e E- coachingsmoment vind plaats zes weken na de coaching.

Bij Life coaching op maat, hoeveel coachsessies zijn nodig?

Dat is afhankelijk van de coachingsvraag maar het gemiddelde ligt op 3-7 sessies. 

Mijn aanpak

Als life coach luister ik naar jouw verhaal, creëer ik inzicht in situaties en help ik je deze op waarde te schatten. Ik help je in eenvoudige en inspirerende stappen te bepalen wat je écht wilt en waar je naartoe wilt, in alle domeinen van je leven.

Daarnaast help ik je bij het stellen van grenzen, het verbeteren van balans in werk en privé, het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Negatieve gedachten buigen we om in positieve denkwijzen. Kortom: we zorgen dat jij een leuker leven krijgt!

Coachingsprogramma’s

1 dag coaching

Een volledig verzorgde dag van 6 uur op een mooie locatie, inclusief twee e-coachingsmomenten. Klik op “meer informatie” voor een volledig overzicht van 1 op 1 dagcoaching.

€ 475,-

Meer informatie

Onder het genot van een kopje koffie/ thee gaan we in gesprek. Ik luister naar je, stel vragen om zo tot de kern te komen van je hulpvraag. Wandelen en oefeningen, al dan niet in de natuur, zorgen ervoor dat je dichter bij je essentie komt, dichter bij je ZIJN. Hierdoor krijg je inzicht en word je bewust van zaken die jou nu belemmeren om voluit te kunnen leven vanuit je kern. We bespreken ze en kijken hoe je ze een plaats kunnen geven of hoe je ze kunt elimineren.

Je gaat naar huis met jouw persoonlijke actieplan, waardoor je weet wat je wilt doen. Want dat weet je na deze dag, dat voel je, dat ga je doen!

Wat krijg je?

  • Een volledig verzorgde coachingsdag van 6 uur inclusief koffie/ thee en lunch op
    een mooie locatie (eventueel bij jou in de buurt)
  • Inzicht en bewustwording
    (Mindfull) Oefeningen
  • Frisse lucht
  • Een persoonlijk en vooral een praktisch actieplan
  • 2x een e- coachingsmoment. Het eerste coachingsmoment is vanaf 6 weken na de coachingsdag

Investering

De investering voor 1 dag coaching is € 475,-.

2,5 uurs coaching

Een 2,5 uurs coachingssessie, koffie/thee en 1x een e- coachingsmoment. Klik op “meer informatie” voor een volledig overzicht van een 2,5 uurs coachingssessie.

€ 198,-

Meer informatie

Je wilt inzicht in waar je staat, je wilt je verhaal kwijt, een luisterend oor, of gewoon om te horen of je op de goede weg bent? Of hoe je op die weg kunt komen? Van moeten naar willen? Dat kan!

In deze kort en krachtige sessie zoomen we direct in op je coachingsvraag. Door gebruik te maken van (creatieve) oefeningen krijg je meer inzicht in jezelf en welke patronen je eventueel belemmeren in je persoonlijke groei krijg je antwoord op levensvragen en hoe ermee te dealen. Je doelen en route krijgen een plek in je persoonlijk plan.

Na 6 weken volgt een terugkoppeling middels e- coaching.

Investering

De investering bedraagt € 198,-. Dit is inclusief de 2,5 uurs coachingssessie, koffie/thee en 1 x een e- coachingsmoment.

Life coaching op maat

Maatwerk coachingssessies van 1 tot 2 uur, afhankelijk van de coachingsvraag. Is de coaching op een locatie dan zorg ik voor de koffie/thee en een versnapering. Klik op “meer informatie” voor een volledig overzicht van live coaching op maat.

€ 65,-

Meer informatie

Je wilt inzicht in waar je staat, je wilt je verhaal kwijt, je wilt vooruit en een stip op de horizon? Weten wie je bent en wie nog meer? Hoe je in balans kunt blijven? Waar je krachten liggen? Hoe te dealen met de dingen die spelen in je leven? Moeten versus willen, even de focus op jou? Dat kan!

Life Coaching op maat bestaat uit een traject van een x aantal sessies, geheel op maat die we samen overeenkomen.
Ik luister naar jou en samen brengen we de coachingsvraag, of vragen, in kaart. Frisse lucht en (mindfull) efeningen zorgen ervoor dat je dichtbij je kern komt. Hierdoor krijg je inzicht in jezelf, je gedachten, gevoelens en weet je beter welke route je wilt nemen. Nadat je doelen in kaart gebracht zijn stellen we samen een coachingsplan en ga je met praktische oefeningen aan de slag om de gewenste verandering in jouw leven aan te brengen.

Locatie
In de Life Coachingsperiode kom ik bij jou in de buurt of bij je thuis wat je zelf het prettigst vindt.

De duur van een coachingssessies is afhankelijk van de coachingsvraag en duurt circa een uur.

Is de coaching op een locatie dan zorg ik voor de koffie/ thee en een versnapering.

Investering

De investering voor de Life Coach sessies op maat bedraagt € 65,- per sessie.

Vind kracht in balans. Ontdek de Zin in het leven! Start vandaag nog…