Programma’s

Maak een keuze uit een van onderstaande programma’s

Coaching

  • Coaching: Kort & Krachtig
  • Live coachingstraject op maat

Vitalisatie van de Aura & Chakra

  • Vitalisatie van de aura & chakra
  • Balans en ondersteuning

Retreats

  • Themadag of -weekend
  • Doel: zingeving en ontspanning

“I choose….to live by choice, not by chance; to make changes, not excuses; to be motivated, not manipulated; to be useful, not used; to excel, not compete. I choose self-sytem, not self pity. I choose to listen to my inner voice, not the random opinion of others”

Isabel Bauche

Coaching

Als life coach luister ik naar jouw verhaal, creëer ik inzicht in situaties en help ik je deze op waarde te schatten. Ik help je in eenvoudige en inspirerende stappen te bepalen wat je écht wilt en waar je naartoe wilt, in alle domeinen van je leven.

Daarnaast help ik je bij het stellen van grenzen, het verbeteren van balans in werk en privé, het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Negatieve gedachten buigen we om in positieve denkwijzen. Kortom: we zorgen dat jij een leuker leven krijgt!

Aura & Chakra

Als Aura & Chakra Practitioner geef ik op een ontspannen manier energie naar de verzwakte, verstoorde en/of gestagneerde energiestroom, ondersteun deze en leidt het weer in goede banen waardoor er nieuwe energie ontstaat. Deze ondersteuning is gericht op het elimineren van de energievreter en het stimuleren van het immuunsysteem waardoor het uiteindelijk zichzelf geneest. Hierdoor sta je geestelijk en lichamelijk beter in je energie, ben je (meer) in balans wat maakt dat je beter in staat bent om bij jezelf te blijven, lichter te leven en vrolijker en rustiger in het leven te staan.

Retreat

Als retreat coach organiseer ik met regelmaat een dag of weekend rondom een thema waarin de woorden Effectief, Ervaring en Exclusiviteit een rode draad vormen. Tijdens deze retraites neem je de tijd voor jezelf, doe je nieuwe inzichten op, vergroot je je bewustzijn en kun je heerlijk ontspannen.

Vind kracht in balans. Ontdek de Zin in het leven! Start vandaag nog…