Anna de Reus

 

Gecertificeerd Life coach en Aura & Chakra practitioner

Ik ben Anna de Reus, Life coach en Aura & Chakra practitioner. Ik ben getrouwd, moeder en oma. Ben je benieuwd naar mijn achtergrond? Ik vertel het je graag.

Mijn achtergrond

Herken en erken, jij ook ons drukke leven waarbij we het liefst zoveel mogelijk doen in zo kort mogelijke tijd?

Ik ging mee in de hectiek van alle dag. Mijn drukke leven als manager, moeder en oma gaven me weinig tijd om eens even stil te staan bij mezelf. Ik was druk doende om alles onder controle te houden en veel goed doen voor anderen.

Het keerpunt

Een reis naar Cuba was mijn keerpunt. Het land van de sigaren, rum, eenvoud en de salsa die ik zo graag dans. De mensen, het leven daar, de warmte die ik mocht ontvangen maakte veel in mij los.

Een ongeluk zorgde ervoor dat ik letterlijk en figuurlijk moest gaan zitten. Dat het tijd werd om eens goed bij mezelf te rade te gaan en te luisteren naar mijn innerlijke stem. Dat heb ik gedaan en daar goed de tijd voor genomen. Terugkijkend kan ik zeggen dat het een pittige, leerzame reis naar mezelf is geweest.

“Het werd hoog tijd om goed te luisteren naar mijn innerlijke stem”

Luisteren naar jezelf

Wist je dat Cuba ook een land is van … spiritualiteit?

Mijn Cubaanse mentor hielp me om dichter bij mijn ‘kern’ te komen. Mijn revalidatie heeft even geduurd en ….ik kan weer de salsa dansen, weliswaar niet meer als daarvoor maar toch…. Ik ben er oprecht dankbaar voor.

Toen heb ik besloten dingen anders te gaan doen. Ik ben opleidingen en trainingen gaan volgen en oefen nu het beroep uit waar ik blij en gelukkig van word. Dit te doen bleek een van mijn meest krachtige, persoonlijke beslissingen te zijn geweest. Door goed voor mezelf te zorgen, te kijken en te luisteren met mijn hart werd ik krachtiger waardoor ik ook beter voor anderen kan zorgen.

Vrouw als dé coach voor vrouwen

Wat motiveert mensen, wat is hun drijfveer, op welke manier kun je gestimuleerd worden? Daar zijn diverse theorieën over geschreven en methodes over ontwikkeld. Zo ook de piramide van de Amerikaanse psycholoog Abraham Maslow. De hoogste trede van de piramide draagt de naam:

“Behoefte aan zelfverwerkelijking, ontplooiing, zingeving en spiritualiteit”.

Onderwerpen die bij het ouder worden een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Op die trede weet je wie je bent, waar je blij van wordt, ken je je valkuilen, weet jij die gewoon te accepteren of om te buigen, weet jij waar je goed in bent, weet jij waar je voor wilt gaan. Jouw reden van leven!

Juist de combinatie van mijn bekwaamheid als life coach en mijn kennis en kunde als Aura & Chakra Practitioner vormen een waardevolle aanvulling om vrouwen te helpen bij de vraagstukken in het leven of hen hierin te ondersteunen.

Vind kracht in balans. Ontdek de Zin in het leven! Start vandaag nog…

Anna de Reus

Bakkersveld 54
8334 NM Tuk

Tel: 06 832 47 11

KvK: 64902102
BTW:  NL 001 121 135 B 89